Destinatii turistice

ROMANIA
┼óara noastr─â dispune de toate condi┼úiile naturale pentru a deveni una dintre destina┼úiile turistice din Europa, turismul de la noi fiind deosebit de atractiv datorit─â peisajelor naturale ┼či a istoriei sale îndelungate. vezi ofertele turistice din Romania.

BULGARIA
Bulgaria este o ┼úar─â care poate fi vizitat─â de toate tipurile de persoane, atât de cei ce doresc o vacan┼ú─â pe litoral sau de cei amatori de sporturi de iarn─â, cât ┼či de cei pasiona┼úi de tradi┼úii, cultura ┼či istorie. vezi ofertele turistice din Bulgaria.

AUSTRIA
Austria este foarte renumit─â prin activit─â┼úile sale culturale (oper─â, concerte, teatre, festivaluri de muzic─â clasic─â) ┼či prin via┼úa de noapte care î┼či g─âse┼čte aici un suport bogat: magazine, cafenele, ber─ârii, restaurante tradi┼úionale. Cele mai importane ora┼če sunt: capitala Viena, situat─â pe Dun─âre, Graz, Innsbruck, Salzburg ┼či Linz. Toate aceste loca┼úii ofer─â atrac┼úii turistice deosebite, îmbinând vechiul cu modernul în acela┼či timp.. vezi ofertele turistice din Austria.

SPANIA
Frumuse┼úea ┼ú─ârii este unic─â ┼či a┼čezarea sa geografic─â special─â, între Europa ┼či Africa, au f─âcut din aceasta, înc─â din antichitate, un punct de intalnire între est ┼či vest. Diversitatea cultural─â, amestecul de civiliza┼úii care ┼či-au g─âsit aici un loc ideal, au l─âsat în urma lor o cultur─â original─â unic─â, admirabil─â. Arhitectura spaniol─â este mai la mod─â ca oricând, cinematografia local─â ocup─â un capitol special în arhivele genului, iar bog─â┼úia cultural─â a acestei ┼ú─âri nu pare s─â aib─â de gând s─â se lase mai prejos.. vezi ofertele turistice din Spania.

CIPRU
Insula Ciprului este plina de mituri ┼či legende, cum ar fi binecunoscuta legend─â a zei┼úei Afrodita "zei┼úa greac─â a iubirii", care s-a întrupat din apele marii de la Paphos. Minunata insul─â este binecuvântat─â cu miile de plaje uluitoare, ierni blânde ┼či pl─âcute, veri fierbin┼úi, fiind o destina┼úie perfect─â indiferent de perioada calendaristic─â a anului. Atrac┼úiile populare sunt înotul, navigatul pe ape, scufund─ârile ┼či, surprinzator, golful. ┼ó─ârmurile nisipoase m─ârginite de Marea Mediteranean─â g─âzduiesc numeroase hoteluri ┼či vile de lux.. vezi ofertele turistice din Cipru.

CROATIA
Oferta turistic─â este bogat─â pentru c─â, Croa┼úia a fost mult─â vreme considerat─â drept una dintre cele mai frumoase regiuni ale Europei. Faima ┼či-o datoreaz─â în mare masur─â coastei Dalmate, ie┼čirea sa la Marea Adriatic─â, materializat─â într-una din cele mai spectaculoase zone de litoral din întreaga lume. Aici pot fi g─âsite nenum─ârate monumente medievale, precum ┼či unele dintre cele mai bine conservate ruine romane din Europa. Un alt mare avantaj îl reprezint─â calitatea impecabil─â a serviciilor oferite de croa┼úi, fie c─â este vorba despre condi┼úiile de cazare, fie despre simpla polite┼úe a acestui popor extrem de civilizat. . vezi ofertele turistice din Croatia.

EGIPT
Printre atrac┼úiile acestei ┼ú─âri, una dintre cele mai vizitate este Cairo, cea mai mare metropol─â a Africii. Ora┼čul a fost fondat în anul 969, deci este un ora┼č relativ tân─âr fa┼ú─â de restul Egiptului, îns─â dezvoltarea sa rapid─â l-a transformat în cel mai mare centru industrial, comercial ┼či cultural al Egiptului. Ora┼čul este împ─âr┼úit în dou─â p─âr┼úi, una islamic─â ┼či una roman─â, cea roman─â fiind mai veche cu câteva secole. În partea islamic─â sunt construite multe moschee ┼či biserici, ┼či faimoasa Citadela, o fort─ârea┼ú─â medieval─â ce dateaz─â de acum 700 de ani.. vezi ofertele turistice din Egipt.

GRECIA
Grecia este situat─â în Sud-Estul Europei, fiind înconjurat─â de Albania, Turcia, Bulgaria ┼či Macedonia. Se afl─â în Peninsula Balcanic─â, înconjurat─â de mii de insuli┼úe, din care mai pu┼úin de 200 sunt locuite. Este un paradis pentru turi┼čtii interesa┼úi de art─â, cultur─â ┼či literatura. Departe de lâncezeala de pe plaj─â, este o ┼úar─â cople┼čitoare pentru acei care iubesc clasicii.. vezi ofertele turistice din Grecia.

MALTA
Sc─âldat─â de soarele p─âr┼úii de Sud a M─ârii Mediterane, situate între Sicilia ┼či Libia, micul arhipelag maltez are o istorie la fel de semnificativ─â ca ┼či pozi┼úia sa geografic─â. Misterul, tragedia ┼či eroismul dau farmec trecutului acestuia. Republica Malta este o ┼úar─â foarte mic─â, insula principal─â se întinde pe o suprafa┼ú─â de mai pu┼úin de a suta parte din cea a insulei vecine, Sicilia. Al doilea ingredient de baz─â la arhipelagului maltez este Gozo. . vezi ofertele turistice din Malta.

TURCIA
Turcia este o ┼úar─â cu o mo┼čtenire cultural─â foarte mare. Ea a stat la baza na┼čterii unor civiliza┼úii majore ca Imperiul Bizantin ┼či Imperiul Otoman. Datorit─â pozi┼úion─ârii sale strategice, unde cele dou─â continente se unesc, Turcia este un amalgam de tradi┼úii vestice ┼či estice, deseori descrise ca o punte între cele dou─â civiliza┼úii.. vezi ofertele turistice din Turcia.