Oferte turism Cipru

Este statul situat pe o insul─â, la intersec┼úia a trei continente: Europa, Asia ┼či Africa - locul unde estul se întâlne┼čte cu vestul, un loc luminat de soare ┼či sc─âldat de apele M─ârii Mediteraneene. În ciuda istoriei turbulente, este o ┼úar─â extrem de civilizat─â ┼či modern─â, centrele culturale vechi îmbinându-se cu cele noi, oferind o experien┼ú─â unic─â prin simplitate.

Insula Ciprului este plina de mituri ┼či legende, cum ar fi binecunoscuta legend─â a zei┼úei Afrodita "zei┼úa greac─â a iubirii", care s-a întrupat din apele marii de la Paphos. Minunata insul─â este binecuvântat─â cu miile de plaje uluitoare, ierni blânde ┼či pl─âcute, veri fierbin┼úi, fiind o destina┼úie perfect─â indiferent de perioada calendaristic─â a anului. Atrac┼úiile populare sunt înotul, navigatul pe ape, scufund─ârile ┼či, surprinzator, golful. ┼ó─ârmurile nisipoase m─ârginite de Marea Mediteranean─â g─âzduiesc numeroase hoteluri ┼či vile de lux.

Atrac┼úiile acestei insule sunt Lefkosia, sau Nicosia, cu istoria ora┼čului vechi, cu arhitectura gotic─â a moscheelor sau gr─âdinile municipale. Se g─âsesc numeroase p─âduri de conifere ┼či trasee montane, iar în luna Martie se poate adesea schia pe vârfurile înz─âpezite ale mun┼úilor Troodos, iar apoi se poate coborî în zona Paphos, pentru o baie în mare. Peninsula Akamas ┼či Parcul Na┼úional "Cipru", sunt minunate pentru plimb─âri sau drume┼úii montane, ciclism sau diferite sporturi montane. Oferta turistic─â este completat─â de calitatea ┼či ospitalitatea localnicilor, mereu bucuro┼či de oaspe┼úi.