Oferte turism Bulgaria

Bulgaria este o ┼úar─â care poate fi vizitat─â de toate tipurile de persoane, atât de cei ce doresc o vacan┼ú─â pe litoral sau de cei amatori de sporturi de iarn─â, cât ┼či de cei pasiona┼úi de tradi┼úii, cultura ┼či istorie.

Aflat─â în jum─âtatea estic─â a Peninsulei Balcanice, Bulgaria este o ┼úar─â frumoas─â de pe litoralul M─ârii Negre, de la mun┼úii impun─âtori la câmpiile fertile, de la satele pesc─âre┼čti la vestigiile romane. De┼či este o ┼úar─â mai pu┼úin vizitat─â decât Grecia sau Turcia, Bulgaria atrage prin moscheele sale, satele rustice, bisericile pictate ┼či folclor.

Sofia este o capitala modern─â ┼či plin─â de via┼ú─â. Este o destina┼úie pentru tinerii (dar nu numai) doritori de distrac┼úie ┼či petreceri. Alte loca┼úii interesante pentru o vacan┼ú─â placut─â sunt ┼či Balcic sau sta┼úiunea Albena. Ca atrac┼úii turistice, exist─â mai multe locuri istorice precum sta┼úiunile de iarn─â: Borovet, Bansko si Pamporovo. Alte sta┼úiuni cum ar fi Nessebar, Sozopol ┼či Varna sunt situate pe coasta M─ârii Negre ┼či sunt foarte populare vara.

Pentru toate aceste motive, Bulgaria de┼úine oferta turistic─â ┼či reprezint─â locul ideal de petrecere a timpului liber deoarece, în mod sigur v─â ve┼úi întoarce cu amintiri pl─âcute, dar ┼či cu suveniruri unice.